Privacy statement

Privacy statement & Cookiebeleid

Yoga Retreats Ibiza VOF

Privacystatement

Persoonsgegevens worden te allen tijde slechts opgeslagen, indien u een retreat boekt via www.yogaibiza.nl of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

Ondernemer: Yoga Retreats Ibiza VOF
Adres: 
Keizersgracht 560
Postcode + woonplaats: 1017 EM Amterdam
E-mail: info@yogaibiza.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 6 31788840
KvK:
71100407

Yoga Retreats Ibiza VOF is verantwoordelijk voor de naleving van de AVG, het voeren van de retreatadministratie en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Yoga Retreats Ibiza VOF is verantwoordelijke in de zin van de AVG. Yoga Retreats Ibiza VOF is verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking van www.yogaibiza.nl.

Yoga Retreats Ibiza VOF verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de boekersadministratie, de uitvoering van de overeenkomst en andere activiteiten, het incasseren van huurgelden, de klantenservice, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Yoga Retreats Ibiza VOF gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Yoga Retreats Ibiza VOF altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen.

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens onrechtmatig verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Door Yoga Retreats Ibiza VOF worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

1) voor het boeken van een retreat: uw naam, adres, postcode, woonplaats, woonland, geboortedatum, e-mailadres, telefoonnummer(s), nationaliteit en paspoortnummer;
2)
voor het doen van een aanvraag: uw e-mailadres en naam;
3)
voor het reserveren van een door Yoga Retreats Ibiza VOF aangeboden activiteit: uw e-mailadres, uw naam en uw telefoonnummer;
4) voor het versturen van de nieuwsbrieven (indien gewenst): uw e-mailadres en uw naam;

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) is mogelijk door middel van de nieuwsbrief of middels een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@yogaibiza.nl.  

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

  • 1) in het geval van een aanvraag: na 1 jaar;
  • 2) in het geval van de nieuwsbrief: na wederopzegging;

Voor het juist laten verlopen van de retreats en andere activiteiten maakt Yoga Retreats Ibiza VOF gebruik van een aantal externe partijen die mogelijk ook inzicht krijgen in uw gegevens. In ieder geval zullen zij de gegevens opslaan voor zolang als dit nodig is voor de uitvoering van hun werk. In geen geval zullen de persoonsgegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan de werkzaamheden voor Yoga Retreats Ibiza VOF. Op alle externe overdrachten van persoonsgegevens zijn verwerkersovereenkomsten van toepassing.

Voor de huur van villas gebruikt Yoga Retreats Ibiza VOF de villas van HuisHurenIbiza.nl. Persoonsgegevens zullen nooit worden gedeeld.

Op het leveren van overige activiteiten, waarbij Yoga Retreats Ibiza VOF bemiddelt tussen aanbieder en huurder, zijn de algemene voorwaarden, het privacystatement en cookiebeleid van de betreffende aanbieder van toepassing. De persoonsgegevens, noodzakelijk voor het leveren van de activiteiten, zullen door Yoga Retreats Ibiza VOF worden overgedragen aan de betreffende aanbieder. De aanbieders van overige activiteiten, zijn mede-verantwoordelijke in de zin van de AVG. Yoga Retreats Ibiza VOF is niet verantwoordelijk voor de op juiste wijze opslaan van uw persoonsgegevens door de aanbieders en autoverhuurders, nadat Yoga Retreats Ibiza VOF uw persoonsgegevens aan de aanbieder heeft verstrekt.

De volgende aanbieders leveren activiteiten aan Yoga Retreats Ibiza VOF:

1) Private Transfer “Ibiza on Time”
2)
Boot huren Catamaran: Privé aanbieder
3) Boot huren Zeilboot: Privé aanbieder
4)
Openlucht Bioscoop “Cinema Paradiso”
5)
Privé kok “Menno”
6) Privé bar “Silver Bar”
7)
Fotograaf “Tamas Kooning Lansbergen”
8)
Fietsverhuurbedrijf “Kandani”
9)
Wandeltochten “Walking Ibiza”
10) Outdoor activiteiten “Rockid Ibiza”

Voor het innen van (huur)gelden maakt Yoga Retreats Ibiza VOF gebruik van een externe payment. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het innen van de (huur)gelden wordt verstrekt aan de payment provider. De externe payment providers is:

1) Mollie

Voor het versturen van de nieuwsbrief maakt Yoga Retreats Ibiza VOF gebruik van externe E-mail Service Provider. Persoonsgegevens, noodzakelijk voor het versturen van de nieuwsbrief worden verstrekt aan de E-mail Service Provider. De externe E-mail Service Provider is:

1) Mailchimp

Het staat Yoga Retreats Ibiza VOF vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Yoga Retreats Ibiza VOF ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk voor een zeer beperkte groep werknemers van Yoga Retreats Ibiza VOF. In ieder geval wordt opgenomen op de zwarte lijst personen die:

1) bewust en herhaaldelijk geluidsoverlast veroorzaken in of rondom één van de accomodaties;
2) zich bewust niet houden aan de huisregels en daarmee het verblijfsgenot van mededeelnemers belemmerd
3) ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Yoga Retreats Ibiza VOF;
4)
bewust dusdanige schade hebben aangericht;
5) op andere wijze niet van onbesproken gedrag zijn. Het staat Yoga Retreats Ibiza VOF daarnaast vrij personen van de site te weren die op bij de Autoriteit Persoonsgegevens aangemelde zwarte lijsten staan. In het bijzonder de zwarte lijst Hotel Security Management.

Cookiebeleid

De website van Yoga Retreats Ibiza VOF gebruikt cookies en soortgelijke technieken (hierna: cookies). Hiermee worden via uw browser (persoons)gegevens verzameld, opgeslagen en/of gedeeld.

Yoga Retreats Ibiza VOF maakt op deze website gebruik van zogeheten session cookies en van session storage. Session cookies zijn functionele cookies, bedoeld om de website goed te laten werken.

Voor het gebruik van session cookies is het niet vereist om de internetgebruiker eerst om toestemming te vragen. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander tijdelijk nummer. De session cookies worden na het afsluiten van uw browser verwijderd.

Daarnaast maakt Yoga Retreats Ibiza VOF gebruik van cookies waar u van te voren toestemming voor moet geven. Het is mogelijk om uw browser zo in te stellen dat op een bepaalde wijze met cookies wordt omgegaan. Zo is het mogelijk om nooit cookies te accepteren, cookies alleen te accepteren van de website die u bezoekt en niet van andere domeinen. Dit kan mogelijk consequenties hebben voor de gebruiksmogelijkheden of –ervaring van de website. Bij vragen over cookies kun u terecht bij Yoga Retreats Ibiza VOF.

Yoga Retreats Ibiza VOF maakt gebruik van de volgende cookies:

_ga

Zijn statistiek cookies voor Google analytics. De duur van de cookies is 2 Jaar. Geeft aan unieke gebruikers een willekeurig gekozen ID om gebruikers-, sessie- en campagnedata bij te houden.

_gid

Zijn statistiek cookies voor Google Analytics. De duur van de cookies is 1 dag. Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

Cookiealert

Zijn gebruiker configuratie cookies voor YogaIbiza.nl. De duur van de cookies is 1 jaar. Geeft aan dat de gebruiker is akkoord gegaan met de cookie policy van de website.

hl

Cookies ten behoeve van websiteconfiguratie voor YogaIbiza.nl. De duur van de cookies is 1 dag. Wordt gebruikt om de taal van de website bij te houden.

PHPSESSID

Cookies ten behoeve van websiteconfiguratie voor YogaIbiza.nl. De duur van de cookies is 1 dag. Deze cookie houdt uw huidige sessie op de website bij.

UA-120507585-1

Is een GTM configuratie voor Google Tag Manager. De duur van de cookies is 1 dag. Wordt gebruikt voor de configuratie van Google Tag Manager.

Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.